Posteado por:
enrique00a
NovatoTe-ai gandit la o platforma magazin online?

Atunci cand esti hotarat sa iti incepi o afacere in mediul online trebuie sa ai in vedere deschiderea unui magazin online. Incearca sa creezi astfel un loc perfect care sa puna in evidenta produsele tale, dar in care clientii sa se simta in siguranta si sa revina de cate ori au ocazia.

Pentru a avea un magazin online de succes este necesar sa gasesti o platforma de magazin online care sa iti permita sa construiesti site-ul de care ai nevoie. Platformele de magazine online nu sunt foarte greu de gestionat, dar la unele este necesar sa cunoasteti HTML sau PHP. Totusi, daca nu aveti o experienta prea bogata in folosirea calculatorului, puteti gasi o platforma de magazin online care sa fie usor de folosit.

Dupa ce va hotarati asupra platformei pe care sa o folositi incercati sa gasiti o tema care sa se potriveasca site-ului dumneavoastra. Optati pentru un site aerisit, din care sa se inteleaga foarte clar absolut fiecare detaliu. Niciun client nu doreste sa zaboveasca prea mult in cautarea de butoane, pe care nu le vede din cauza faptului ca ecranul este prea incarcat. Asadar, incercati sa pastrati totul cat mai simplu si aerisit.

Dupa ce ati ales tema, puneti la punct modul prin care clientii pot cumpara. Incercati sa nu complicati prea mult lucrurile, iar achizitia sa se faca din foarte putini pasi. Optimizati plata cu cardul astfel incat clientii sa aiba incredere in sistemul ales de dumneavoastra, dar pastrati si optiunea de a se plati cu numerar, de la sediul firmei.

Asadar, atunci cand deschideti un magazin virtual incercati pe cat posibil sa nu va complicati cu detalii, care v-ar ingreuna dumneavoastra treaba si i-ar putea indeparta pe clienti. Asigura-te ca produsele si preturile sunt vizibile, iar modalitatea prin care se plateste este una usor de facut.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo