Posteado por:
enrique00a
NovatoInformatii utile despre uleiul moto

Uleiul de motor este folosit pentru buna functionare a motorului. Acesta trebuie sa fie schimbat la un anumit interval de timp.

Cand schimbi uleiul de motor

Uleiul moto trebuie sa fie schimbat la anumite interval de timp, in functie de fiecare model de motor in parte. Cand cumperi un asemenea produs, trebuie sa tii cont de firma producatoare, dar si de marca motocicletei.

Uleiul de motor pentru scuter sau motoreta trebuie sa fie de buna calitate, astfel incat sa ofere protectie de calitate motorului.
Ei bine, este foarte important de stiut de catre orice conducator ca schimbarea uleiului moto este unul dintre cele mai importante moduri de intretinere a vehiculelor. Schimbul de ulei trebuie sa fie facut o data pe an, conform recomandarilor celor mai multi dintre producatorii de autovehicule. Daca masina este folosita mai des si sunt parcursi multi kilometri, atunci schimbul de ulei trebuie sa fie facut mai des.

Astfel, sunt evitate orice defectiuni legate de uleiul masinii.

Ce ulei sa alegi

In momentul in care decizi ca ai nevoie sa cumperi acest ulei, este important sa intrebi persoane specializate. Poti opta pentru reprezentanti ai firmei producatoare a vehiculului tau, cum la fel de bine poti sa optezi pentru un mecanic auto. Mecanicii auto stiu foarte bine care sunt marcile cele mai bune pentru ulei moto, dar si ca de des trebuie acesta sa fie schimbat. Astfel, vei fi ferit de aparitia unor probleme si nu vei cheltui bani pe un produs care sa nu aiba cea mai buna calitate.Un schimb de ulei poate costa undeva intre 50 si 100 lei, in functie de service-ul auto ales de catre un sofer.

Daca nu te pricepi foarte bine la asta, realizarea schimbului de ulei trebuie sa fie facuta de persoane care sunt specializate, la un service auto. Astfel, te asiguri de faptul ca schimbul a fost facut cum trebuie si ca nu te supui la niciun risc. Trebuie ca uleiul sa fie de calitate, insa nu doar acest aspect conteaza. Este foarte important ca schimbul sa se faca cum trebuie, de catre persoane care au pregatire in acest sens. Schimbarea uleiului moto de catre persoane care nu se pricep poate sa aiba repercusiuni.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo