Posteado por:
enrique00a
NovatoMotociclismul si costurile pieselor noi sau dezmembrari

Nu doar simpla investitie intr-o motocicleta performanta, fie ea cross sau enduro, este de natura sa scoata bani din buzunarele pasionatilor.

Intretinerea acestora se dovedeste la fel de costisitoare prin prisma costului peiselor pentru motociclete. Iata la cat ajung acestea!

Piese pentru motociclete: Anvelope moto

Chiar si beneficiind de reducerile practicate de diversi distribuitori, achizitionarea seturilor originale de piese pentru motociclete se dovedeste destul de costisitoare pentru buzunarul clientilor.

Luand ca exemplu doar seturile de anvelope, o minima investitie va scoate intre 350 si 600 de lei din buzunarul motociclistului, pretul variind in functie de producator si caracteristicile tehnice ale pneurilor.

Un pneu Bridgestone BT023 (55W) costa 308 lei, in conditiile in care i-a fost aplicata o reducere de 52%. Iar exemplele pot continua.

Piese pentru motociclete: Lanturi de motocicleta
Chiar si alte piese de motociclete des inlocuite se dovedesc un pic usturatoare pentru bugetul clientilor.
Un lant de motocicleta pleaca de la un pret de 296,21 lei (model MRD6 120/zale fara Oring), dar poate ajunge si la 843 de lei (model ZZZ Metallic GOLD 120/zale QuadraX-ring Supreme) in cazul in care clientul doreste un produs de calitate superioara.

Piese pentru motociclete: Discuri frana
Discurile de frana sunt alte piese pentru motociclete capabile sa transforme pasiunea de a calatori in stil liber intr-un hobby costisitor.
Modelele pentru motoarele Aprilia Scarabeo sau Piagi se dovedesc destul de iestine, cu preturi cuprinse intre 113-231 lei insa, cand vorbesti de motociclete de o clasa cilindrica mai mare, costurile se ridica automat.
Astfel, un disc frana pentru Honda CBR 600 costa 962 lei (TVA inclus), dovada ca piesele pentru motociclete sunt intr-adevar costisitoare.
Pana si celelalte piese din dezmembrari moto (sau pentru motocicleta) incluse in componenta sistemului de franare, adaptorii discurilor de frana sau adaptorii de etrier, se dovedesc piperate la pret: intre 319-364 lei, in functie de model si caracteristicile tehnice.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo