Posteado por:
enrique00a
NovatoCauciucuri second hand, date despre acestea

Daca te afli in cautare de anvelope ieftine, poti achizitiona cauciucuri second hand de la targurile de masini, dar si de pe site-urile de specialitate.

Cauciucurile second hand te ajuta sa faci economii la buget. Poti merge la un targ auto, unde se vand diferite modele. Acest lucru este valabil pentru cei care locuiesc in Capitala, dar si in alte mari orase ale tarii.

Pretul cauciucurilor second hand difera, in functie de producator

Modelele de cauciucuri second hand sunt foarte diverse, iar pretul acestora difera in functie de gradul de uzura, dar si de marca.

Anvelope ieftine la mana a doua pot fi gasite si la service-urile auto. De asemenea, ele pot fi cumparate si de pe site-urile de specialitate, unde gasesti si piese auto.

Daca iei anvelope de pe site-uri, livrarea se face gratuit sau contra cost, in functie de firma de la care le cumperi. Exista multe companii care asigura transportul anvelopelor in mod gratuit, ceea ce este un lucru excelent. Si mai bine decat atat este faptul ca aceste pneuri iti vor fi livrate la tine acasa, fara sa mai fie nevoie sa faci multe drumuri prin oras, in cautarea acestora.

Totodata, plata anvelopelor ieftine se poate face online, prin intermediul cardului bancar. Poti, de asemenea, sa platesti in momentul in care sunt livrate produsele, direct curierului. Acum sunt la cautare cauciucurile pentru iarna, caci este sezonul lor. Soferii fara anvelope de iarna vor fi amendati, spune legea.

Cateva date despre alegerea cauciucurilor

Presiunea in cauciucuri este foarte importanta pentru uzura pneurilor si ar trebui verificata luna de luna. Verificare se face inainte de un drum. Presiunea pentru dimensiunea pneurilor este inscrisa pe stalpul autoturismului.

Trebuie sa stii ca la toate cauciucurile, nu doar la cele second hand, franarea pe suprafete umede este testata de toti producatorii. Exista un marcaj, care apare pe eticheta in magazin cu litere de la A la G.

Anvelopele premium, de cea mai buna calitate, sunt cele care vor avea cele mai bune performante. Aceste roti sunt notate cu A, B sau C.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo