Posteado por:
enrique00a
NovatoMi s-a stricat pompa de apa VW

Am un Volkswagen si din pacate am o mica problema cu aceasta masina. Zilele trecute mi s-a defectat pompa de apa VW. De aceea, trebuie sa cumpar cat mai repede una noua.

Caut pompa de apa VW noua

Pentru ca am avut ghinionul ca pompa de apa VW sa se strice, trebuie sa achizitionez cat mai repede una noua. Asta pentru ca nu vreau ca masina sa se strice si mai rau decat atat. O tin in garaj de cand pompa de apa VW s-a defectat.

Este pentru prima data cand mi se strica masina, de aceea nu prea stiu ce sa fac. O sa merg si la un service, caci cel care a detectat problema este un frate de-al meu. Se pricepe foarte bine la masini mai ales la cele Volkswagen.

Oricum, astept sa vad si ce imi va spune un mecanic auto. O sa merg maine la un service auto, ca sa verifice si un mecanic pompa de apa VW. De aceea, orice sfat in acest sens imi va fi extrem de util.

Cateva date despre pompa de apa VW

Pompa de apa VW intra in componenta radiatorului. Radiatorul, la randul lui, face parte din sistemului de racire al oricarei masini, nu doar VW.

Daca radiatorul si pompa de apa VW se strica, acest lucru va duce la deteriorarea motorului.

Fratele meu si-a dat seama ca este pompa stricata pentru ca aparea un zgomot ciudat al masinii, iar el l-a pus pe seama pompei. Si cred ca a avut mare, mare dreptate.

Oricum, masina trebuie verificata periodic, pentru a fi evitate problemele, precum supraincalzirea motorului masinii.
O pompa defecta inseamna supraincalzirea motorului unei masini. De aceea trebuie ca orice sofer sa acorde o importanta deosebita acestei piese, astfel incat sa fie evitate situatiile de supraincalzire a motorului. Nu este deloc placut sa te trezesti cu masina stricata nici cand mergi la serviciu, sau, mai rau, cand pleci in concediu. Unde mai pui ca daca te afli undeva in afara tarii risti sa ai mari probleme nestiind unde sa ceri ajutor. Chiar daca ai o pompa de apa de rezerva, daca vorbim despre inlocuirea pompei de apa vw chiar de catre sofer, nu este chiar usor.Cu astfel de lucruri nu este deloc de glumit. De aceea revizia tehnica a masinii trebuie sa fie prioritatea fiecarui conducator auto, atat pentru siguranta lui, cat si a celorlati soferi participanti la trafic.
0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo