Posteado por:
enrique00a
NovatoStirile din fotbal au o importanta deosebita

Romanilor le place sa urmareasca meciurile de fotbal, fapt care se reflecta si in audientele televiziunilor. Stirile din fotbal ocupa un loc important in jurnalelele televiziunilor, dar si in mediul online, cat si in presa scrisa.

Stirile din fotbal despre Liga Campionilor, foarte urmarite

Printre cele mai urmarite stiri din fotbal se afla cele despre meciurile din Campionatul Mondial de Fotbal, din Campionatul European ori despre confruntarile dintre echipele care joaca in Liga Campionilor.

Stirile din fotbal cuprind rezumate ale meciurilor, fazele cele mai importante, franturi din conferintele de presa de dupa meci.

De asemenea, se pot axa si pe viata personala a fotbalistilor. Astfel, stirile din fotbal pot cuprinde imagini cu casele celor mai bogati fotbalisti, ori cu frumoasele lor sotii. De asemenea, capteaza atentia si informatiile despre vacantele fotbalistilor, care se petrec cel mai adesea pe taramuri exotice.

Stirile din fotbal urmarite si de cei care pariaza

Stirile din forbal sunt rumarite cu sufletul la gura si de persoanele care pariaza pe diverse meciuri si vor sa afle cat mai repde rezultatul unui meci, astfel incat sa stie daca au castigat sau nu. Stirile din fotbal sunt foarte urmarite in perioadele in care au loc meciurile de campionat intern, cum este Liga 1 in Romania, dar si in perioadele cand se defasoara campionatele europene si cele mondiale de fotbal.

Urmatorul Campionat European de Fotbal va avea loc in anul 2016, in Franta. Acesta se afla la cea de a 15 a editie, fiind asteptat cu sufletul la gura de microbitii din Europa. Si Romania este asteptata sa se califice in aceasta competitie.

Pentru prima data in istorie, Campionatul European se va disputa intre 24 de echipe. Echipele vor fi impartite in sase grupe, de cate patru, apoi se vor juca fazele eliminatorii.Tara gazda, Franta s-a calificat automat la turneul final, in timp ce cele 53 de echipe ramase vor trebui sa joace meciuri de calificare.

De asemenea, Romania este asteptata sa se califice si la urmatorul Campionat Mondial de Fotbal.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo