Posteado por:
laptopieftin
NovatoAm vazut un meci de fotbal la Digi Sport

Va vine sa credeti ca am vazut un meci de fotbal? Ma mai uitam din cand in cand la cate un meci, cand mai aveam niste timp liber. Acum cativa aveam obiceiul sa urmaresc meciurile din campionatele importante, cele mondiale, europene si asa mai departe. Acum am lasat-o mai moale cu fotbalul su cu uitatul la televizor. Ma preocupa altele acum.

Si tot privin la TV, am zis ca merita sa am un TV Smart Android LED Sony Bravia 43W755C pentru meciuri. Chiar merita. E misto sa avem ce vrem si sa ne procuram televizoarele frumoase. Eu chiar vreau sa fac in asa fel incat sa fie si pentru mine cel mai frumos. Imi place sa ma uit la meciuri. Iar daca am si un ecran misto de tot, e si mai bine.

Chiar vroiam sa mai vad niste campionate. Si ma gandeam ca ar fi bine sa fac in asa fel incat sa ma uit pe un program, sa vad dinainte ce pot sa urmaresc. Cred ca gasesc ceva pe net si pentru campionatele internationale. Trebuie sa fie ceva siteuri sportive cu programul meciurilor.

Cele mai ieftine laptopuri si cele mai mici preturi. Laptop cu pret mic si bun pentru toata lumea si pentru toate preferintele.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo