Posteado por:
laurentiu_vik
NovatoOpteaza pentru lentilele de contact de unica folosinta!

Au depasit oare lentilele mele termenul de valabilitate? Oare se intampla ceva daca am uitat sa schimb solutia pentru lentile? Ei bine, aceste intrebari nu isi mai au rostul daca vei opta pentru lentile de contact de unica folosinta!

Acestea pot fi purtate intr-un interval cuprins intre 12 si 24 de ore, dupa care le arunci la gunoi, pentru ca nu mai sunt valabile.

Lentilele de contact de unica folosinta se pot folosi in cazul ocaziilor speciale. Daca nu te impaci cu lentilele de contact insa trebuie sa participi la o petrecere sau la orice alt eveniment unde nu vrei sa porti ochelarii, atunci poti opta pentru lentilele de contact de unica folosinta. Acestea pot fi purtate de catre persoanele de toate varstele, atat de adulti, cat si de adolescenti. Trebuie numai sa existe un consult oftalmologic in prealabil, fiindca se poate intampla ca o persoana sa nu fie apta pentru a purta lentile de contact.

Nu se curata

Lentilele de contact de unica folosinta nu se curata, ele nu trebuie sa fie tinute in solutie de ingrijire, pentru ca le porti o singura data, iar dupa ce le scoti de la ochi nu faci decat sa le arunci.

Materialele din care sunt realizate aceste modele de lentile de contact de unica folosinta, destinate unei singure purtari sunt la fel de bune ca si in cazul celorlate tipuri de lentile. Este vorba despre materiale cu un grad mare de permeabilitate a oxigenului la nivelul corneei, ceea ce inseamna ca ochii pot respira, nu apare senzatia de uscaciune si nici nu este favorizata aparitia iritatiilor ochilor. Astfel de lentile sunt moi, de aceea sunt foarte bine suportate de catre cei care le poarta.


Lentilele de contact cu purtare unica pot fi utilizate si in scop cosmetic


Acest lucru inseamna ca poti, de exemplu, sa le porti in noaptea de Haloween sau la o petrecere mai speciala. Iti vor schimba culoarea irisului! Daca esti o fire mai indrazneata poti sa alegi chiar si unele modele cu un aspect mai infricosator, potrivite la fix pentru petrecerea de Haloween. Sau chiar pentru petrecerea dintre ani.Oricum ar fi, lentilele zilnice sunt preferate de tot mai multe persoane! Iar varianta cea mai lejera va ramane cumpararea acestora cu cardul, online, din magazinele de profil!

S.C. Sunman Consulting S.R.L

Otros posts que te van a interesar:

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo