Posteado por:
enrique00a
NovatoTichetele de masa pot fi folosite in numeroase locatii

Tichetele de masa sunt o metoda des intalnita de recompensare si de loializare a angajatilor. Acestea au valori cuprinse intre 8 si 10 lei si sunt oferite cate unul pentru fiecare zi lucratoare in care angajatii s-au prezentat la serviciu. Asta inseamna ca in zilele de concediu si cele de concediu medical salariatii nu beneficiaza in mod legal si de tichete valorice pentru masa, chiar daca aceste zile sunt platite.

Inca exista salariati care, din cauza ca nu au mai primit pana acum tichete valorice, nu stiu foarte bine cum si unde le pot folosi. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa folosesti corespunzator aceste bonuri:

Tichetele de masa pot fi folosite in restaurante, cantine, alimentare, supermarketuri si, in general, in spatiile comerciale care furnizeaza alimente. Nu pot fi folosite in florarii, la farmacii sau in magazine care nu comercializeaza produse alimentare.

Bonurile de masa sunt destinate achizitiilor alimentare. De aceea, nu vei putea achizitiona cu ajutorul lor produse cosmetice, bauturi alcoolice, tigari sau alte produse similare care nu au nicio legatura cu industria alimentara.

Nu este permis acest lucru nici din punct de vedere legal, asa ca nu ar trebui sa te gandesti ca depinde de bunavointa lucratorului comercial care te serveste sau de alti factori.

Tichetele de masa pot fi folosite pentru achizitionarea fructelor si a legumelor din supermarketuri si magazinele care accepta astfel de tichete, pentru cumpararea produselor lactate, a carnii si a oualor, pentru cumpararea uleiului, a orezului, a painii sau cerealelor pentru micul dejun, dar si pentru achizitionarea ceaiurilor, a cafelei sau a sucurilor.

Bonurile valorice de masa mai pot fi folosite si pentru achitarea comezilor la diverse pizzerii si restaurante, in cantine si bistrouri sau in localuri cu autoservire.

Cum o luna are in jur de 20 – 23 de zile lucratoare, iar valoarea tichetelor nu depaseste 10 lei, sumele cumulate pe care le primesc angajatii sub forma tichetelor de masa nu ajung sa depaseasca cu mult suma de 200 de lei.

Otros posts que te van a interesar:

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo