Posteado por:
laurentiu_vik
NovatoTelefoanele rezistente: ce sunt, cui folosesc si ce avantaje

Chiar daca par o noutate, adevarul este ca telefoanele rezistente, asa numitele „rugged phones” sunt de peste un deceniu pe piata. Multe persoane descopera existenta lor in prezent si interesul pentru astfel de smartphone-uri este in crestere, gratie caracteristicilor lor, dar mai ales rezistentei acestora.

telefoane iHunt - oferte emag.ro

Multe meserii si profesii se realizeaza in conditiii si situatii speciale, unde fragilitatea unui telefon mobil conventional este o problema. Prin folosirea unui telefon rezistent, precum cele oferite de iHunt, poti continua sa te bucuri de avantajele si functiile unui smartphone, fara a-ti pasa de conditiile adverse ale meseriei tale!

Teleefoanele rezistente sau „rugged” sunt teleffoane „ranforsate”, intarite, pentru a capata o rezistenta crescuta la socuri, la conditii meteo extreme si la conditii de utilizare dure. Este vorba de dispozitive cu prestatii tehnice similare telefoanelor conventionale, dar care au fost modificate in procesul de fabricatie pentru a face fata unor conditii deosebite de folosire.

Telefoane iHunt - oferte online emag.ro

Avantajele telefoanelor rezistente:

1. Certificarea IP68

Telefoanele rugged sunt certificate IP68, adica au o rezistenta sporita la apa si praf. Adica functionarea lor nu este afectata de praf si pot fi scufundate in apa fara a-si pierde functionalitatea.

2. Materiale rezistente

Materialele folosite la fabricarea telefoanelor robuste/rezistente sunt materiale speciale, care le protejeaza de cazaturi sau lovituri. Marginile lor sunt rectangulare sau au carcase fabricate din aliaj de aluminiu, cauciuc sau plastic dur.

3. Ecrane antizgarieturi

Se utilizeaza la fabricarea telefoanelor rezistente ecrane cu tehnologie precum Gorilla Glass de la Corning, care permite absorbirea socurilor si evitarea zgarieturilor.

4. Baterii de lunga durata

Alt aspect de subliniat la acest tip de telefoane mobile este ca au in veneral baterii de mari capacitati in mAh, care garanteaza o autonomie mai ridicata decat a telefoanelor conventionale.

5. Rezistenta la temperaturi extreme

Capacitatea de rezistenta a telefoanelor rugged, atat la temperaturi sub zero grade, cat si la temperaturi inalte (pana la 55 de grade), le face ideale pentru cei care-si fac meseria in astfel de conditii de mediu.

Unde sunt necesare telefoanele rugged (rezistente)?

Daca se realizeaza o activitate dura sau in care telefonul mobil poate suferi caderi sau loviri este indicata folosirea unui telefon rugged. Vorbim de cele mai multe meserii fizice, precum mecanici, zidari, agricultori, electricieni, instalatori, pescari, militari, alpinisti, taietori de lemne etc. Acestia, prin natura meseriei lor, fac munci manuale care sporesc riscul unui telefon de a cadea, a se lovi, a se pata, a fi expus la praf sau conditii extreme de clima sau umiditate.

Un telefon rezistent (rugged) permite tuturor celor amintiti mai sus si multor altor categorii profesionale sa foloseasca toate functiile si utilitatile unui telefon mobil in timp ce-si practica meseria fara a se teme ca smartphone-ul lor va avea de suferit in vreun fel.
iHunt este atat producator, cat si importator de astfel de dispozitive mobile, avand o gama variata de telefoane rezistente, de dimensiuni si cu performante diferite, care le incadreaza in diferite clase de pret, pentru toate buzunarele si toate preferintele.

S.C. Sunman Consulting S.R.L

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo