Posteado por:
enrique00a
Novato



iPad Air, produs de categoria grea cu greutate de fulg

Caracteristicile iPad Air califica din start tableta de la Apple in randul produselor de top din gama sa. O grafica excelenta si o durata lunga de timp intre reincarcari recomanda iPad Air ca cel mai performant dispozitiv din seria gadgeturilor Apple.

iPad Air: mai usor, mai puternic

Modificarile aduse iPad-ului Air il fac mai subtire si mai usor decat restul tabletelor produse de Apple. Cu toate acestea, dispozitivul este cel mai puternic din gama iPad, performantele sale facandu-l un gadget perfect pentru persoanele creative si productive. Introducerea cipului A7 si a conexiunilor wirelesss avansate intr-un sistem iOS7 au facut din iPad Air cel mai performant produs de pe piata.

iPad Air: mai subtire, mai rezistent

Noul produs Apple se califica in categoria slim datorita dimensiunilor reduse ale iPad Air. Spre deosebire de gama precedenta, iPad Air este cu 28% mai usor, cu 20% mai subtire, ocupand cu 24% mai putin spatiu. Chiar si asa, rezistenta gadgetului este sporita prin folosirea unei carcase de aluminiu tip unibody care il transforma intr-un dispozitiv rezistent, cu o greutate mentinuta sub 0,5 kg.

iPad Air: ecran uluitor, performante de top

Performantele iPad Air sunt vizibile inca de la primul contact cu dispozitivul. Un ecran Retina de 9,7 inci, cu o rezolutie de 2048x1536 dau imaginilor si textelor afisate de iPad Air o claritate neverosmila. Suprafata generoasa si detaliile clare ale imaginii fac din noul iPad un dispozitiv care imbina eleganta cu performantele de top.

Iar in spatele acestor detalii, cipul A7 imbunatateste performantele iPad Air aducand dispozitivul mai aproape de gama desktopurilor printr-o arhitectura de 64 de biti. Cu cipul A7, aplicatiile iPad Air raspund mai repede imbuntatind timpii operationali ai gadgetului. Coprocesorul M7 preia o parte din sarcinile cipului (accelerometru, giroscop si busola) imbunatatind consumul de energie si timpul de raspuns al aplicatiilor iPad Air.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo