Posteado por:
enrique00a
NovatoNokia Lumia 920: 4 trucuri pentru o experienta de nota 10

Nokia a dat lovitura cu gama Lumia, Nokia Lumia 920 fiind unul dintre cele mai reusite smartphone-uri lansate de compania finlandeza. Desi are o vechime de aproape 2 ani, telefonul inteligent continua sa fie o alegere inspirata, daca iti doresti un gadget ieftin, dar performant.

Daca ai un Nokia Lumia 920 la purtator, n-ar strica sa afli cum te poti bucura de el la capacitate maxima. Iata, asadar, cateva trucuri care iti vor asigura o experienta de nota 10 cu smartphone-ul tau Nokia Lumia!

1. Foloseste Nokia City Lens

Esti in vacanta si vrei sa explorezi misterele minunatului loc in care te afli? Foloseste Nokia City Lens, o aplicatie de realitate augmentata, care utilizeaza camera foto a smartphone-ului pentru a-ti oferi informatii pretioase despre strazi, baruri, atractii turistice etc.

Activeaza aplicatia, dupa care indreapta camera foto inspre obiectivul despre care vrei sa afli mai multe si Nokia City Lens iti va oferi informatia dorita.

2. Fotografiaza-ti ecranul

Vrei sa faci o captura foto a ecranului Nokia Lumia 920? Tot ce trebuie sa faci este sa apesi simultan butonul de deblocare si butonul Windows. Si gata!

3. Gestioneaza eficiente aplicatiile instalate

Stii deja ca aplicatiile iti pot "manca" nu doar multa memorie, ci si baterie. Pentru a le tine sub control, foloseste-te de butonul situat in partea din spate a smartphone-ului tau. Tine-l apasat cateva secunde pana cand pe ecran iti vor aparea aplicatiile care ruleaza in fundal. Apoi, daca apesi butonul de cateva ori consecutiv, aplicatiile in cauza se vor inchide automat.

4. Utilizeaza aplicatia Connectivity Shortcuts

Cu ajutorul aplicatiei Connectivity Shortcuts, iti poti activa/dezactiva Wi-Fi-ul, Bluetooth-ul datele mobile, modul Avion si setarile de locatie chiar din ecranul de pornire. Scurtatura este binevenita, intrucat te va scuti de nevoia de a accesa in permanenta meniul de setari al Nokia Lumia 920 pentru a face toate aceste modificari.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo