Posteado por:
admin
AdministradorAfla cum functioneaza platforma de microjoburi zerodesk

În acest articol am sa va prezint un alt tip de site sau mai bine zis o platforma online de crowdsourcing, o platforma generatoare de solutii atât pentru freelanceri, cât si pentru cei care au nevoie de serviciile acestora.

Zerodesk.ro ofera freelancerilor posibilitatea de a a-ti transforma pasiunea într-un microbusiness.

Când spun ca toti avem asteptari diferite de la astfel de platforme, sunt sigur ca este adevarat. Am aflat de aceasta platforma la scurt timp dupa lansare si tot atunci am comandat un microjob si am publicat primul meu microjob. Ati putea spune ca sunt un client fidel al platformei de microjoburi, însa va asigur ca puteti gasi persoane mai implicate în aceasta platforma decât mine.

Daca s-ar lua în considerare ce mi-as dori eu: m-ar interesa sa vad agentii de PR sau SEO (etc.), care sa posteze microjoburi si as aprecia daca ati posta comentarii în care sa completati acest articol, sau sa va exprimati parerile contrare pentru a le putea discuta.

Cea mai buna caracteristica de pe platforma Zerodesk este reprezentata de suma minima cu care se poate cumpara un microjob, si anume 5 EURO. Aceasta carecteristica ajuta platforma sa iasa în evidenta chiar si în comparatie cu fiverr, dar si pe freelanceri îi ajuta sa obtina un venit corect pentru munca depusa.

Acestea fiind spuse, va invit sa cititi 7 motive pentru care eu cumpar servicii de aici:

1. Îl cunosc pe fondatorul platformei si sunt sigur ca nu e platforma care îmi “vinde” o teapa.
2. Am comandat deja un microjob prin intermediul caruia m-am ales cu logo-ul acestui blog si am postat un microjob prin intermediul caruia am obtinut doi clienti (care au fost multumiti de microjobul meu).
3. Am pus ochii pe niste microjoburi si mai mult ca sigur am sa le comand cât de curând.
4. Noul design, împreuna cu noile update-uri ale platformei au crescut uzabilitatea si vor ajuta foarte mult la dezvoltarea platformei.
5. As putea spune ca aceasta platforma de crowdsourcing a devenit prietenul meu de încredere din online, dar o sa va las pe voi sa descoperiti ca acelasi efect îl va avea si asupra voastra.
6. Ma poate ajuta sa-mi construiesc un portofoliu sau o lista de clienti fideli (daca acesta este motivul pentru care aleg sa fac parte din comunitatea microjoburi).
7. Platforma Zerodeskeste cea mai eficienta platforma de acest tip din România.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo