Posteado por:
enrique00a
NovatoDespre carligele de remorcare pentru Toyota Land Cruiser

A avea in posesie un carlig de remorcare pentru Toyota Land Cruiser sau pentru orice alt model de autoturism este o mare responsabilitate pentru orice sofer care foloseste acest accesoriu pentru a anexa diferite remorci, rulote sau axe de remorcare sau care tracteaza alte autoturisme pe drumurile publice.
Desi oricine isi poate achizitiona o astfel de piesa spre a o folosi, trebuie sa stii ca regulile de circulatie trebuie respectate cu mai mare strictete atunci cand folosesti un carlig de remorcare pentru Toyota Land Cruiser. Iata care sunt lucrurile de care trebuie sa tii cont si normele pe care trebuie sa le respecti atunci cand folosesti un astfel de accesoriu:
1. Tractarea altor autovehicule este interzisa pe autostrada. Daca un autoturism ramane in pana sau sufera vreo defectiune in astfel de conditii, trebuie sa apeleze la serviciile specializate de transport cu ajutorul platformelor, intrucat pe astfel de drumuri de mare viteza exista limite minime de viteza care trebuie respectate pentru a nu-i incurca pe ceilalti participanti la trafic.
2. In al doilea rand, atunci cand folosesti un carlig de remorcare pentru Toyota Land Cruiser in scopul de a anexa o remorca sau o rulota trebuie sa fii foarte atent la folosirea stopurilor de frana si a semnalizatoarelor suplimentare pentru anexe. Acestea pot obtura vederea celorlalti soferi si de aceea trebuie suplimentate cu unele special concepute pentru alipit anexelor, care sa se sincronizeze perfect cu comenzile masinii si care sa te ajute sa le poti comunica celorlalti soferi de pe carosabil intentiile tale de oprire a autoturismului sau de viraj catre dreapta sau stanga.
3. In al treilea rand, in momentele in care conditiile vremii impun acest lucru, este recomandata utilizarea unor semnale reflectorizante care sa iti sporeasca vizibilitatea in trafic si sa te fereasca de eventualele accidente care se intampla tot mai des atunci cand este ceata, cand ninge sau cand ploua.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo