Posteado por:
enrique00a
NovatoLucruri de stiut la inchirierea unei garsoniere

4 lucruri de care trebuie sa tii cont daca vrei sa inchiriezi o garsoniera
Iti doresti sa te muti singur/a intr-o garsoniera si nu stii de unde sa incepi cautarile? Trebuie sa stabilesti cateva conditii fara de care nu ai putea rezista si o limita maxima de buget, inainte de a incepe sa contactezi proprietarii.

Iata cateva lucruri de care ar trebui sa tii cont atunci cand esti in cautarea unei garsoniere de inchiriat:

1. Zona in care este amplasata

Atunci cand inchiriezi o locuinta, trebuie sa tii cont de felul in care este localizata. Ideal ar fi ca aceasta sa fie aproape de locul de munca sau de facultate, in functie de caz, sau sa iti ofere posibilitatea sa te deplasezi cu usurinta catre acestea, indiferent daca este vorba despre o statie de tramvai, autobuz sau metrou sau despre lipsa aglomeratiei in trafic.

2. "O garsoniera complet utilata"

Bineinteles, nu te vei putea lipsi de masina de spalat, de aspirator, de frigider sau de aragaz. Insa o masina de spalat vase sau o centrala proprie pot atarna destul de greu in ceea ce priveste stabilirea chiriei. Daca nu dispui de resurse nelimitate, invata sa iti stabilesti prioritatile si da-ti seama care sunt lucrurile de care te poti lipsi.

3. Felul in care este mobilata

Poti opta pentru o garsoniera complet mobilata, pentru una partial mobilata sau chiar pentru una nemobilata, in cazul in care iti permiti sa te ocupi personal de acest aspect. De altfel, poti negocia cu proprietarul sa iti deconteze mobila din chirie, daca ai de gand sa o lasi acolo. Tine cont de nevoile tale inainte de a alege piesele de mobilier si gaseste cele mai avantajoase oferte pentru tine.

4. Intereseaza-te de eventualele cheltuieli optionale

Afla cat te-ar costa intretinerea garsonierei intr-o luna de vara, respectiv intr-una de iarna si calculeaza cu atentie pentru a decide daca oferta este, intr-adevar, avantajoasa pentru tine.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo