Posteado por:
admin
Administrador



Bratarile Personalizate prin gravura un nou trend handmade

De multe ori m-am intrebat de sa aleg handmade si nu made in… orice alta parte, nu are sens sa dam numele unei tari, sau firma, raspunsul l-am aflat acum vreo doi-trei ani cand cochetam cu aceasta arta.

Da, asa este in trecut, pana sa apara micuta Maya realizam diverse accesorii, nu pentru vanzare ci pentru a-mi umple timpul cu ceva si prin urmare pentru a purta ceva unic si nou in fiecare zi.

Daca acum de cand cu Maya timpul nu imi mai permite sa fac acest lucru, am inceput sa caut pe internet si am vazut ca aceasta moda a evoluat si ca se poarta din ce in ce mai des bratari gravate , accesorii persoanelizate si care sunt unice in felul lor.

Pentru ca ne dorim accesorii unice, ce nu pot fi gasite peste tot in jurul nostru si pentru ca dorim sa fie speciale pentru noi, vreau sa va arat un model interesant, absolut uimitor de accesorii (bratari) handmade.

Mi se par uimitoare aceste accesorii, si acesat este unul dintre motivele pentru ca ar trebui sa purtam accesorii handmade, Argint?rie este un magazin cu bratari personalizate minunate, care pot transpune o poza draga dumneavoastra intr-un banut perfect pentru bratarica,astfel le puteti purta alaturi de dumneavoastra.

Imi plac lucrurile unice, imi place sa stiu ca exista un loc unde pot realiza o bratarica minunata cu fotografia fetitei mele. De ce recomand acest magazin, pai..nimic mai simplu, este locul ideal unde poti realiza un cadou pentru cineva drag, fie ca este din familie, fie ca este un prieten drag il poti suprinde cu o bratara gravata fie cu o fotografie draga acestuia fie cu un mesaj de suflet.

Imi mai ramane doar unu lucru de facut si te pot lasa sa vizitezi magazinul cu minunatii, acesta este sa te invit sa cumperi bijuterii personalizate, de calitate, de la Handmade Romania, si cu siguranta nu vei avea nimic de regretat.

Eu ma apuc sa imi aleg poza perfecta pentru o bratara personalizata, o voi face pentru mine si cu siguranta ii voi face si sotului una cu fetisoara mititica si rotunda a Mayei.

Cam atat am avut sa va spun, dar nu uitati, handmade inseamna unic, lucrat special pentru dumneavoastra, niciodata nu vor exista doua produse la fel, inseamna sufletul creatorului transpus in arta sa.

sursa: alinapink.ro

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo