Posteado por:
admin
AdministradorCinci motive bune pentru a merge sa vezi “Fury”cu Brad Pitt

Fury este cel mai asteptat film al toamnei. Filmul « Fury » este in sfarsit in cinematografe, ocazia de a-l regasi pe David Ayer si realizarea sa geniala, dar si pe Brad Pitt, marele actor pentru marele ecran.

Fury a debutat deja pe marele ecran in cateva tari. Noi iti venim in ajutor cu cateva motive care te vor face cu siguranta sa vrei sa vezi acest film, in cazul in care inca nu te-ai hotarat. Un film de razboi, putin cam sangeros, in care Brad Pitt si Shia LeBouef isi dau replica.

Motivul numarul 1- deoarece Brad Pitt este la apogeul carierei sale. Rare sunt filmele in care Brad Pitt nu da ce are mai bun din el. In acesta, joaca rolul unui sergent, Wardaddy, un soldat loial, dar putin cam deizulzionat. Actorul este de o remarcabila justete si arata inca o data, daca nu eram convinsi, ca poate sa joace orice. Si doamna Pitt nu este prin preajma deci, doamnele il por savura fara probleme. Ceea ce nu este cazul si in filmul By the sea.

Motivul numarul 2- pentru toate povestile spuse de Shia LeBoeuf. Pentru a intra cat mai bine in pielea personajului, actorul nu s-a spalat, si-a smuls un dinte si se pare ca s- a si auto-mutilat pentru ca sa aiba niste cicatrici cat mai veritabile. Pe scurt, starul din Transformers a dat totul din el pentru iubirea pentru arta si pentru a intra din plin in pielea acestui personaj. Si pentru a vedea daca a meritat sau nu efortul.

Motivul numarul 3 – pentru seducatorul Xavier Samuel. Daca l-ai admirat deja in « Perfect mothers ». De data asta il veti putea admira din postura de soldat si plin de noroi. Oare va fi la fel de convingator si de seducator? Doamnele vor decide asta…

Motivul numarul 4 – pentru ca este un film bazat pe fapte reale. Intamplarea are loc in aprilie 1945, adica atunci cand al doilea razboi mondial este pe sfarsite. Pentru a realiza filmul echipa s-a intalnit cu veterani de razboi pentru a le asculta povestile si pentru a veni cu veridicitate.

Motivul numarul 5- pentru ca deja in State se bucura de un mare succes. Filmele de razboi sunt mereu un mare succes, deci nici Fury nu se dezminte. A detronat pana si filnul Gone Girl a lui Fincher.

Fury este noul film curajos al lui Brad Pitt in care actorul demonstreaza inca o data ca este un model pentru toata lumea. Un film tensionat, realist, eficient care te va tine cu sufletul la gura.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo