Posteado por:
enrique00a
Novato



Picaturile de ochi ne pot ajuta cand avem ochii rosii

Ochiul este organul ce are ca principala functie vederea, are forma unei sfere si este localizat in orbita oculara. Fiind un organ foarte important, trebuie sa se acorde o mare importanta sanatatii acestuia. Primul semn al afectiunilor este roseata la nivelul ocular. Desi picaturile de ochi ajuta cand avem ochii rosii, in unele cazuri este recomandat sa investigam mai atent problema pentru a afla care este cauza.

Desi de regula ochii rosii sunt asociati cu oboseala, ei pot indica si alte afectiuni, cum ar fi conjuctivita, o inflamare sau infectie a stratului de protectie care acopera partea din fata a ochiului, blefarita, inflamarea ploapelor sau uveita, inflamarea acuta a tractului uveal. Si purtarea lentilelor de contact poate provoca inrosirea ochiilor, poate aparea alergie la solutiile de curatare sau chiar la lentila. Tocmai de aceea se recomanda un control la medicul oftamolog inainte de a achizitiona lentitele de contact cu dioptrii sau chiar si in cazul celor colorate folosite strict in scop estetic.

Pentru ca picaturile de ochi ajuta cand avem ochii rosii, cand ne confruntam cu aceasta problema se poate merge la farmacie pentru a cumpara picaturi oftalmologice, eventual la recomandarea farmacistului. In cazul in care problema nu dispare, sau se agraveaza, devine obligatorie consultarea unui medic oftalmolog pentru a afla cauza si pentru a primi un tratament adecvat. Afectiunile ochiilor netratate se pot agrava ducand in unele cazuri chiar si la pierderea vederii, de aceea nu trebuie neglijate.

Desi picaturile de ochi ajuta cand avem ochii rosii, trebuie stiut ca folosite in mod exagerat pot avea efecte adverse, pot dilata vasele de sange din ochi, agravand astfel problema. In consecinta, trebuie folosite in mod corect, conform instructiunilor de pe prospect sau a indicatiile farmacistului sau a doctorului. Nu trebuie abuzat de ele sau folosite zilnic pe perioada indelungata pentru ca pot fi daunatoare sanatatii ochilor.

Otros posts que te van a interesar:

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo