Posteado por:
enrique00a
Novato



Silimarina, hepatoprotectorul perfect

Silimarina este un produs utilizat ca adjuvant in afectiunile ficatului. Este unul dintre cele mai bune protectoare pentru ficat.

Silimarina este buna si pentru cei care au probleme cu bila. Te ajuta la o detoxifiere a ficatului,ajutand la eliminarea toxinelor din corp. Totodata, silimarina are si beneficiul de a oferi protectie contra cancerului, deoarece are un continut important de antioxidanti.
Functia ficatului se va imbunatati considerabil in urma adminstrarii de silimarina. Cura pe care trebuie sa o faca o persoana este de cel putin 30 de zile.

Silimarina, un extract natural

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc insa o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Este un compus natural, care se extrage din plante, si anume din ciulini. Ajuta la o mai buna fucntionare a ficatului, ceea ce inseamna ca acest organ va functiona corespunzator. Acest lucru inseamna si o buna preventie in ceea ce priveste bolile de ficat.

Este foarte important ca boala ficatului gras sa fie tinuta sub control, lucru care se poate face cu suplimente alimentare, pentru ca sa fie prevenita aparitia cirozei hepatice. Ciroza este mult mai greu de tratat, fiind o boala mult mai periculoasa. De obicei, bolile hepatice nu dau simptome.
Silimarina capsule, in ce afectiuni poate utila
Silimarina este potrivita si pentru cei care au fost expusi la substante toxice, car epot fi extrem de nocive pentru organism.

Extractul de armurariu, cum i se mai spune, este indicat in tratamentul celor care au fost diagnosticati cu hepatita C, ciroza, boala ficatului gras, insufiecienta hepatica.

Este insa important sa ceri sfatul medicului inainte de a lua suplimente alimentare cu silimarina.
Produsul este util si celor care fac abuz de alcool, pentru ca alcoolul dauneaza functiilor ficatului. Acest produs ajuta si la reducerea nivelului de cholesterol LDL si de cholesterol total din organism, ceea ce inseamna ca ofera o protectie cardiovasculara importanta. Bolile de inima sunt principala cauza de mortalitate in tara noastra.

Otros posts que te van a interesar:

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo