Posteado por:
enrique00a
Novato



Laptopurile refurbished – solutia pentru studentii ambitiosi

Laptopurile refurbished sunt o noua solutie pentru cei care nu isi pot achizitiona sisteme noi, care in mod normal depasesc suma de 2000 de lei. Exista foarte multe categorii de oameni care au nevoie de un notebook si care nu au posibilitatea de a cheltui suma mentionata mai sus. Una dintre aceste categorii se refera la studenti, pentru care laptopul a devenit o necesitate, ajutandu-i la activitatile zilnice universitare, cum ar fi proiectele sau diferite teme pe care le au.

Totusi, pentru a iti face treaba in anii de facultate nu este nevoie de orice laptop, ci de unul cat de cat performant care sa iti permita sa rulezi mai multe programe si aplicatii de care ai nevoie. Din acest motiv, cumpararea unui laptop refurbished pare o solutie buna pentru un student. Pentru ca acesta are la dispozitie un sistem destul de performant la un pret de aproape doua ori mai mic decat intr-un magazin de specialitate. In plus, unele magazine online care au in oferta lor notebook-uri reconstruite ofera in pretul acestuia si o licenta de Windows, care este foarte utila pentru orice are un calculator.

Un aspect destul de important in cumpararea unui laptop refurbished o reprezinta bineinteles banii. Chiar daca pretul este unul mult mai mic, studentii poate nu isi permit sa achite o suma de 1300 RON dintr-un foc. Tocmai de aceea magazinele au parteneriate cu diverse carduri de cumparaturi care le-ar permite studentilor sa cumpere pe loc, iar apoi sa plateasca in mai multe rate, fara dobanda. In acest fel, rata ar ajunge undeva la aproximativ 200 de lei pe luna, o suma rezonabila care poate fi alocata pentru plata unui calculator sau laptop.

Asadar, daca pana de curand un laptop nu era accesibil oricui din cauza preturilor destul de ridicate, magazinele online care au in oferta laptopuri refurbished vin in intampinarea celor care nu au situatie financiara foarte buna si care au nevoie de un device foarte performant.


0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo