Posteado por:
enrique00a
Novato



Vand o tastatura pentru laptop Acer e 1 531

Din greseala am achizitionat de pe internet o tastaura de laptop Acer e1 531 , insa nu este modelul de care am nevoie, pentru ca nu m-am uitat atent atunci cand am facut comanda. De aceea, trebuie sa vand aceasta tastatura cat mai repede, ca sa imi cumpar una noua cu banii dati pe cea veche.

Cum ingrijesti tastatura de laptop Acer e 1 531

Aceasta tastatura este de culoare neagra, ceea ce inseamna ca se potriveste la orice model de laptop. Trebuie sa fii atent sa o cureti de praf cat de des poti, cu o laveta uscata. Cel mai bine este sa nu te apuci sa scoti tastele tastaturii de laptop Acer e 1 531, ca sa o cureti. Curatarea ar trebui sa se faca cu o solutie speciala, este cea mai buna varianta pe care o poti pune in practica.

Este bine sa mergi la un service autorizat ca sao cureti profesional.


Un alt sfat utile este sa nu lasi laptopul in preajma animalelor de companie pentru mult timp, caci s-ar putea sa o considere tastatura un obiect de joaca si sa o strice. Pisicile adora sa se joace cu tastele, de aceea trebuie sa ai grija sa depozitezi laptopul intr-un loc ferit, unde acestea nu au acces. Astfel, vei sti ca tastatura ta nu este in pericol de a fi stricata de animalutul tau de companie.



Asa, te vei pune la adapost de oirce problema pe care ar putea sa ti-o creeze un animalut de companie in ceea ce priveste tastatura de laptop Acer e 1 531. Un astfel de model de tastatura arata foarte bine, cred ca o voi vinde destul de repede, nu cred ca voi avea probleme, mai ales ca o dau la un pret excelent.

Tastatura de laptop Acer e 1 531 are un pret bun


Pretul de vanzare al acestei tastaturi este de 60 de lei, ceea ce cred eu ca este ideal, nu este o suma mare de bani.
Consider ca este un pret bun pentru o tastatura laptop Acer e 1 531 , pentru ca este nou-nouta, in cutie, are si certificate de garantie, deci nu trebuie ca persoana care o va cumpara sa isi faca probleme din aceasta cauza.

Garantia tastaturii laptop Acer e 1 531 este pentru doi ani de zile, ceea ce consider ca este un lucru foarte bun, pentru ca sunt, totusi, doi ani de zile de garantie.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo