Posteado por:
enrique00a
Novato



Bateria de laptop HP probook 4530s - cateva informatii

O baterie HP probook 4530s este una care are o durata de viata excelenta. Cateva date despre bateriile de laptop, in randurile de mai jos.

Bateriile de laptop HP, ca orice alte baterii de laptop, sunt consumabile. De aceea, de multe ori acestea au o garantie mai mica decat a laptopului, pentru ca producatorul preconizeaza faptul ca are o durata de viata mai scurta decat cea pe care o are laptopul.

Factorii care influenteaza durata unei baterii HP probook 4530s

Dupa cum probabil stiai, durata de viata a unei baterii HP probook 4530s depinde foarte mult de modul in care proprietarul are grija de aceasta.

Este important ca propietarul sa fie atent la formatarea bateriei HP probook 4530s. Este un aspect important care are legatura cu durata de viata a unei baterii de laptop.

Este important si daca proprietarul laptopului activeaza din Control Panel setarile care au grija de modul de economisire a energiei. Astfel, bateria HP probook 4530s va avea o durata mai lunga de viata.

La ce sa fii atent

In ceea ce priveste durata de viata a unei baterii baterie HP probook 4530s, este foarte important sa ai grija sa nu supraincalzesti aparatul. De aceea, ar fi bine sa achizitionezi un cooler, care nu este altceva decat un sistem care previne aparitia acestei probleme, de supraincalzire. In asemenea cazuri, o baterie HP probook 4530s poate sa aiba de suferit.

Sistemul de ventilatie a unui laptop poate sa se infunde, ceea ce poate sa duca la supraincalzire. Acest fapt poate sa afecteze, la un moment dat si bateria HP probook 4530s.

Evita cat poti de mult sa pui laptopul, indiferent de marca sa, direct pe pat sau pe o patura, caci poate duce usor la incalzirea aparatului peste masura. Ai grija, ca, la interval regulate de timp, sa cureti bine laptopul, cel mai bine la service-uri HP. Aici e personal calificat, cel mai in masura sa curete laptopul tau HP de praf, de impuritati si de firimituri, caci multi dintre noi mai avem obiceiul de a manca un sandvici direct de pe tastatura. Si bateriile HP probook 4530s trebuie verificate tot de personal specializat, nu este deloc indicat sa te apuci singur, acasa, sa dezasamblezi laptopul, indiferent de ce marca este acesta.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo