Posteado por:
enrique00a
Novato



Cum gasesc acumulatoare pentru notebook-ul meu la preturi bu

Ca orice baterie de laptop, si acumulatorul pentru notebook-ul meu da semne ca incepe sa cedeze. De aceea, caut din timp una noua si am nevoie de cateva sfaturi.
As vrea sa cumpar chiar doua acumulatoare pentru notebook-ul meu, nu unul singur, caci imi vor fi de mare ajutor. In caz ca se strica unul dintre acumulatoarele de notebook, il voi avea pe cel de rezerva. Astgfel, nu va trebui sa caut pe repede inainte un astfel de device. Oricum, din cate stiu laptop-ul poate sa functioneze si fara sa aiba acumulator, daca il tin numai in prize, insa nu cred ca este indicta, pentru ca risc sa ii scad durata de viata.
De unde pot achizitiona acumulatoare pentru notebook-ul meu
In ceea ce priveste modul de achizitionare al acumulatoarelor, as prefer sa cumpar online, caci am vazut ca oferta este una bogata si diversificata. Nu trebuie decat sa cauti cu mare atentie si vei gasi exact bateria de care ai nevoie, care sa se potriveasca marcii laptop-ului pe care il ai. Exista o sumedenie de site-uri de profil, iar plata o poti face in momentul in care iti vine comanda, nu trebuie sa platesti inainte. Poti insa sa faci plata acumulatoarelor pentru notebook si online, prin intermediul cardului bancar.
Acumuatoare pentru laptop-ul meu pot sa cumpar si de la magazinele de specialitate din oras. Astfel, pot merge la fie la reprezentanta firmei de unde am cumparat laptop-ul, sau la un magazin cu produse electronice si electrocasnice. Si aici voi gasi baterie pentru notebook sau voi putea sa fac comanda, astfel incat piesa sa soseasca in cateva zile.
Cum sa prelungesc viata acumulatoarelor pentru notebook-ul meu
Stai ca monitorul laptop-ului este unul dintre cei mai mari consumatori de energie? Asadar, este important ca sa iti setezi aparatul pe modul power saver, astfel incat sa prelungesti viata acumulatoarelor pentru notebook-ul tau. Este indicat sa activezi si modul sleep, de fiecare data cand nu folosesti aparatul.
Scoate de fiecare data din priza aparatul, cand pleci de acasa. Este si un mod de economisire a energiei.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo