Posteado por:
enrique00a
Novato



2 idei de masti de fata de încercat weekend-ul viitor

Daca ai la dispozitie un weekend relaxant in care vrei sa te pui in prim plan, iti propun sa incerci aceste masti de fata care iti vor face tenul sa straluceasca de frumusete intreaga saptamâna! Daca nu folosesti in mod regulat o masca de fata pentru tenul tau, este indicat sa incepi sa realizezi acest mic ritual in fiecare saptamâna pentru ca beneficiile obtinute te vor incânta cu siguranta.
O masca de fata aplicata cel putin o data pe saptamana te va ajuta sa iti mentii tenul curat, luminos, hidratat si fin. In plus, pielea ta isi va mentine elasticitatea si fermitatea si va face fata cu brio schimbarilor meteorologice si impuritatilor din mediul exterior. Pe termen lung, te va ajuta sa iti mentii tenul tanar si sa previi aparitia semnelor de imbatranire, precum si a altor iritatii sau pete, atat de neplacute pentru tenul nostru. Ce poti sa incerci sa faci acasa?
Masca de fata din portocale
Pe langa gustul delicios cu care suntem cu totii obisnuiti, portocalele sunt alimente bogate in vitamina C si antioxidanti, ceea ce le face sa fie perfecte pentru tratarea iritatiilor, semnelor si petelor. Un alt beneficiu important al mastii de fata din portocale este ca ajuta in prevenirea imbatranirii premature a pielii. O masca de fata din portocale este ideala pentru sezonul rece si poate avea si un rol exfoliant, in cazul in care ai nevoie sa rezolvi probleme mai grave ale tenului.
Masca de fata pentru prevenirea uscarii excesive a tenului
Daca te confrunti cu probleme ale tenului uscat, iti propun sa incerci o masca de fata din ulei de masline, avocado, aloe vera si miere. O masca de fata cum ar fi si acestea foarte simplu de facut cu ingrediente pe care probabil le ai la indemana in casa, apreciata in general pentru ca hidrateaza foarte bine tenul si te ajuta sa combati acel efect neplacut de uscare a tenului.




0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo