Posteado por:
enrique00a
NovatoCat costa un aragaz ieftin si unde il gasesti?

Esti student? Stai in camin? Sau poate intr-o garsoniera? Locuiesti singur? Nu gatesti foarte des acasa sau, daca o faci, gatesti mancaruri simple, deloc sofisticate, si care nu necesita prea mari eforturi? Obisnuiesti sa faci cafeaua la ibric, pentru ca te incanta gustul caimacului pe care nu-l regasesti in cafeaua la filtru sau la espressor? In fine, daca ai raspuns cu Da la una sau mai multe din aceste intrebari, ai putea avea nevoie de un aragaz ieftin, pentru ca nu ai nevoie de mai mult.

Un aragaz ieftin gasesti incepand de la 50 de lei. Un adevarat chilipir pe site-urile de profil, cum ar fi eMAG, de exemplu. E adevarat, e un aragaz ieftin cu un singur ochi, dar care poate fi racordat si la instalatia de gaze si la butelie, avand duze incluse in pachet. Este solutia ideala pentru a gati rapid si simplu pentru acasa, cand nu ai foarte mult spatiu in locuinta, sau in excursie, fiind usor si compact. Si usor de manevrat.

Daca vrei ceva mai mult decat un aragaz ieftin cu un singur arzator, in jur de 100 de lei, plus minus 10-15 lei, gasesti aragazuri ieftine cu doua sau trei ochiuri. Un aragaz cu patru ochiuri incepe de la pretul de 140 de lei.

Daca iti doresti un aragaz clasic, cu cuptor incorporat, preturile incep de la 500 de lei, ba chiar si mai putin, daca alegi sa-ti cumperi un aragaz ieftin second-hand, de pe site-urile de profil, de anunturi. In functie de starea lui si de vechime, un aragaz ieftin pe un site gen Olx poate fi cumparat cu sume incepand de la 100 de lei.

Nu e nevoie, asadar, de sume mari pentru a avea in casa un electrocasnic de baza, care n-ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta, precum aragazul. Indiferent cat de mult sau de putin gatesti, un aragaz ieftin e perfect pentru casa ta.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo