Posteado por:
enrique00a
NovatoDe cate feluri sunt foliile adezive

Foliile adezive se impart in mai multe categorii, in functie de destinatia pe care o au, de tipul de prelucrare, dar si de adezivul care trebuie sa fie folosit.

Folii adezive pentru decorarea peretilor


Exista anumite sortimente de folii adezive destinate decorarii peretilor, care pot fi folosite pentru a schimba imaginea unui zid de interior. Acestea se lipesc cu usurinta pe suprafete plane, care nu au denivelari. In acest fel te asiguri ca folia se prinde foare bine.

Folia adeziva este o optiune versatila, flexibila, pentru o serie de reparatii, fiind un instrument la indemana. Este rezistenta la medii dure oferind cele mai bune performante pentru cei care decid sa o foloseasca. Benzile sunt usor de aplicat, conform instructiunilor, iar gradul acestora de rezistenta este unul mare. Cu sigurnata va rezista la temperaturi foarte ridicate, dar si la temperaturi mai mici, de pana la minus 30 de grade Celsius. Cumpararea unui astfel de produs inseamna si putina documentare din partea ta, insa poti oricand cere sfatul unei persoane specializate.

Foliile adezive pot fi lipite nu numai pe pereti, ci si pe podele. Culorile in care se gasesc acestea sunt variate, de la gri, pana la rosu, albastru, negru.
De asemenea, sunt disponibile si folii adezive in mai multe culori, care sunt de tip vitralii. Acestea sunt perfect de aplicat pe suprafetele transparente, este cea mai buna modalitate de a le folosi. Foliile se mai pot aplica si pe capota masinilor.

Folia adeziva, compusa din mai multe straturi

O banda adeziva este compusa din mai multe tipuri de materiale, strat peste strat. Astfel, sub primul strat, de deasupra, se afla adezivul, dupa care urmeaza un strat de silicon, apoi un material suport. Adezivul este de mai multe tipuri, de aceea depinde modul in care este aplicat. Daca se foloseste un adeziv pe baza de apa, atunci se aplica la o temperatura mai mare de 10 grade Celsius, iar suprafata trebuie sa fie uscata. Daca adezivul este pe baza de solvent, atunci se poate aplica si pe o suprafata umeda!

Sursa: DASSCENTER

Otros posts que te van a interesar:

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo