Posteado por:
admin
Administrador



Cereale pentru micul dejun te ajuta sa mananci mai sanatos

Ai auzit vorbindu-se atat de mult in ultimul timp despre calitatea si proprietatile alimentelor pe care le consumi, incat ti-ai propus si tu sa mananci sanatos? Primul pas este sa introduci, in prima masa a zilei, cereale fabricate din ingrediente naturale provenite din culturi autohtone, cat mai putin procesate si cu un continut cat mai redus de aditivi.

Cerealele pentru micul dejun de la Rommac, un producator local care concureaza cu succes cu produsele altor companii multinationale de pe piata, sunt cea mai buna alegere pentru meniul celor mari si celor mici, la primele ore ale diminetii.

Iata cateva motive pentru care merita sa dai o sansa produselor de la Rommac, unul dintre cei mai importanti producatori de cereale din Romania:

Regleaza nivelul colesterolului

Produsele pe baza de cereale, asa cum sunt cele de la Rommac, inhiba absorbtia grasimilor periculoase in organism. De aceea sunt recomandate si in dietele medicale pentru persoane care sufera de boli cardiace. In plus, sunt procesate intr-o foarte mica masura, spre deosebire de alte produse existente pe piata.

Te ajuta sa slabesti

Consumul de fibre iti poate asigura foarte rapid senzatia de satietate, a carei absenta te impiedica mereu sa slabesti. Mai mult de atat, acestea detoxifica organismul si nu se absorb, spre deosebire de alte grupe de alimente. Consuma la micul dejun fulgi de porumb sau de orez de la Rommac si vei uita complet de foame pana la ora pranzului!

Ajuta digestia

Fibrele continute in produsele autohtone Rommac sunt minunate pentru reglarea tractului digestiv. In plus, sunt preparate din ingrediente naturale locale si sunt delicioase. Mai mult de atat, aceasta gama de produse romanesti este extrem de variata si iti ofera posibilitatea sa le alegi in functie de dorintele tale atat in ceea ce priveste aroma, cat si compozitia.

Impiedica organismul sa absoarba glucoza

Produsele din fibre de la Rommac sunt disponibile atat in varianta fara zahar, recomandata in special persoanelor care sufera de diabet zaharat. Din aceasta categorie poti opta pentru o multitudine de alimente, asa cum sunt cele din grau integral simple sau cu cacao sau cele din orez.

Acestea scad absorbtia glucozei la nivel intestinal si impiedica asimilarea ei in organism. Sunt ideale si pentru prevenirea afectiunilor datorate unui nivel crescut de glucoza.

Previn afectiunile colonului

Cerealele pentru micul dejun Rommac te pot ajuta sa previi bolile infectioase ale colonului si alte afectiuni ale tubului digestiv, inclusiv cancerul de colon sau sindromul colonului iritabil. Datorita faptului ca acestea se expandeaza in contact cu sucurile digestive, au capacitatea de a regla consistenta bolului alimentar si de a neutraliza, astfel, flora intestinala.

Bineinteles, acestea pot fi consumate si in cadrul celorlalte mese importante ale zilei sau ca gustari.

Producatorul local Rommac au o multime de produse care pot fi consumate in orice perioada a zilei, asa cum sunt batoanele de cereale cu fructe si seminte sau chipsurile din cereale. Si la cat sunt de delicioase, trebuie doar sa te hotarasti in ce ordine le vei testa!

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo