Posteado por:
admin
Administrador



De ce sa alegi un regim sau dieta bogata in cereale cu fibre

Care este importanta fibrelor in primul rand ? Sa ai o dieta, alimentatie bogata in fibre te poate ajuta sa slabesti. De ce? Pe de o parte deoarece vegetalele care sunt privilegiate sunt surse de fibre si acestea sunt foarte interesante din punct de vedere nutritional- au un continut foarte scazut de calorii, dar bogate in vitamine si minerale.

Consumand, Cerale cu fibre Fibre Sticks Rommac vei reusi sa vii cu un aport esential in reglarea apetitului, dar si a greutatii. Sin asta deoarece fibrele sunt cele care regleaza tranzitul intestinal. Alimentele o data digerate, bolul fecal va fi mai accelerat. O alimentatie bogata in fibre va mari si viteza tranzitului. Importata consumului de fibre nu mai trebuie sa fie demonstrata – in stomac, fibrele isi pot mari volumul de unde apare si senzatia de satietate. Acestea pot deci sa incetineasca trecerea zaharului in sange ceea ce limiteaza si rontaiellile din timpul zilei prin extensie. In plus, fibrele pot sa limiteze si absorbtia de grasimi din alimente.

Putem distinge doua tipuri de fibre – fibrele solubile, care amestecatae cu apa se vor comporta ca si un gel- merele sau capsunile, bogate in pectine. Mai distingem si fibrele insolubile – fulgi, tarate de grau, faina de gau integral, nuci, cereale, legume sau fructe.

De ce sa urmezi un regim bogat in fibre si de ce sa consumi Cereale Fibre Sticks. Fibrele insolubile sunt foarte bune pentru sistemul digestiv. Ajuta si la prevenirea constipatiei.

Cum poti sa consumi mai multe fibre zi de zi. Trebuie sa consumi un mic dejun subtantial care sa contina un nivel ridicat de fibre, adica peste 6 grame pe portie. Poti sa maresti aportul de fibre adaugand felii de banana, de capsuni sau de struguri, portiei de cereale. In plus, nutritionistii recomanda ca doua mese sa contina cereala cu fibre, adica si o gustare pe langa micul dejun. Vei asigura organismului portia zilnica necesara de fibre dar te vei putea bucura de un regim de viata sanatos, fara grasimi pera multe.



Cerealele cu fibre contin un nivel scazut de zahar, de sare sau de grasimi deci sunt ideale in cadrul unei diete sanatoase, pe langa faptul ca te ajuta sa incepi cat mai bine ziua.

Iata cum te mai pot ajuta fibrele.

- te ajuta sa iti mentii intestinele santoase si previn constipatia, facand ca fecalele sa devina mai moi si mai voluminoase.

- pot sa scada nivelul de colesterol si de trigilceride din sange.

- te ajuta si la echilibrarea glicemiei incetinind absorbtia de zahar dar si digestia in general.

- reduc riscurile legate de problemele digestive.

- te ajuta sa iti mentii greutatea sau si sa slabesti cateva kilograme venind cu o senzatie de satietate mi lunga. Alimentele bogate in fibre trebuie sa fie mestecate mai mult deci vei manca mai lent si creierul va avea astfel timp sa isi dea seama ca nu mai iti este foame.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo