Posteado por:
enrique00a
Novato



HTC ONE, probleme cu difuzorul

Am cumparat un telefon HTC ONE si, din pacate, caci imi place foarte mult acest telefon, am mari probleme cu difuzorul.
HTC ONE, in garantie, dar degeaba

Mai exact, nu aud bine ceea ce spun cei pe care ii sun sau care ma suna. Problema a aparut dintr-o data, fara sa fi scapat telefonul pe jos. Chiar nu stiu ce sa fac, fiindca telefonul HTC ONE are o mica zgarietura si cei de la magazinul de unde l-am cumparat sigur sa imi refuse sa mi-l repare pe garantei, desi am contractual spune ca il pot repara in primii doi ani de cand l-am cumparat, fara sa fiu nevoit sa scot bani in plus din buzunar.
Il folosesc doar cu castile, caci prea multe persoane se plang ca nu le dau raspunsuri la intrebari sau ca vorbesc fara sa aiba legatura cu subiectul. Asta pentru ca telefonul meu inteligent HTC ONE este de vina. Ceea ce este urat cand folosesc castile HTC ONE este faptul ca interlocutorii mei aud mai mult zgomotele de fundal decat ceea ce spun eu, ceea ce este foarte suparator, normal. Imi pare rau ca am dat o groaza de bani pe telefon si nu stiu daca mai pot face ceva cu el
Telefon vandut pentru piese
Oare as putea sa il vand la un targ cu produse second hand sau pe internet telefonul, astfel incat sa pot sa imi cumpar altul nou, cu o diferenta de pret, bineinteles. Desi as putea sa incerc sa il repar la un service de telefoane mobile, poate cine stie, obtin un pret bun pentru reparatia de care are nevoie noul meu HTC ONE. Si daca ar fi sa imi achizitionez un nou smartphone, nu o sa maid au banii pe un astfel de telefon, desi toata lumea il lauda, fiind unul dintre cele mai bune din lume, dar si un telefon care se vinde foarte bine, fiind aducator de profituri uriase pentru compania producatoare.
Ce alt telefon sa aleg?
Ma gandesc sa imi cumpar oricum un iPhone sau un Samsung, caci au un design uimitor, pentru cele mai pretentioase persoane, dar si specificatii tehnice excelente. Pot descarca aplicatii faine, pot vedea filme si pot asculta muzica, lucruri pe care le fac si cu actualul telefon. O sa vad dupa ce ma gandesc si la sistemul de operare, fie Android, fie IOS, astfel incat sa fac alegerea corecta.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo