Posteado por:
laurentiu_vik
Novato



3 frigidere Arctic pentru care puteti opta functie de nevoi

Frigiderul este absolut necesar intr-o casa. Acesta ne pastreaza alimentele proaspete sau congelate. Putem opta pentru un frigider sau pentru o combina frigorifica.

Desi multe persoane considera ca nu exista diferente prea mari intre aceste doua electrocasnice, pentru ca, in principiu, fac cam acelasi lucru, acestea sunt destul de diferite. In primul rand difera pozitionarea congelatorului. In cazul frigiderelor, acesta se afla in partea superioara, fie separat, fie plasat in interiorul acestuia. In cazul combinelor frigorifice, congelatorul este mereu separat si se afla in partea inferioara. De asemenea, este optional ca un frigider sa aiba congelator, iar acesta este de mici dimensiuni. Combinele frigorifice au un congelator spatios, dotat de obicei cu minim 2 sertare.

Compania Arctic a fost infiintata in Romania, in 1968, si are sediul la Gaesti. In 2002, a fost achizitionata de grupul Arçelik din Turcia. Este cel mai mare producator de electrocasnice din Romania, cat si unul dintre cel mai mare producator de frigidere din Europa. Daca sunteti in cautarea unui frigider Arctic, iata trei exemple pe care le puteti lua in considerare:

1. Frigider Arctic cu doua usi AD5420P

Acest frigider Arctic face parte din clasa energetica A+, consumand anual 226 kWh si avand o autonomie de 16 ore, fara curent electric. Are o inaltime de aproximativ 147 centimetri, o latime de 54 centimetri si o adancime de 60 centimetri. Volumul net al frigiderului este de 177 litr, iar cel al congelatorului este de 46 de litri. Are un compartiment de legume si fructe, rafturile sunt din sticla si vine cu un Sistem antibacterian. Nivelul de zgomot este de 40 dB.

2. Frigider Arctic cu doua usi AD70410

O optiune pentru cei ce sunt in cautarea unui frigider Arctic de top, este acest model. Facand parte din clasa energetica A+, acesta consuma 293 kWh intr-un an. Cantareste aproximativ 62 de kilograme si masoara aproximativ 171 centrimetri inaltime, 70 de centimetri latime si 68 de centimetri adancime. Volumul net al frigiderului este de 298 litri, iar cel al congelatorului este de 99 litri. Are compartiment de legume si fructe, suport pentru oua, tava pentru gheata, iar rafturile sunt din sticla. Are Sistem antibacterian, iar nivelul de zgomot este de 41 dB.

3. Frigider Arctic cu o usa AF54250

Acest frigider Arctic face parte din clasa energetica A, consumand 214 kWh intr-un an. Volumul net al frigiderului este de 203 litri, iar al congelatorului este de 19 litri. Nivelul de zgomot este de 39 dB. Are compartiment de legume si fructe si functie Garden Fresh.

S.C. Sunman Consulting S.R.L

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo