Posteado por:
admin
Administrador



Lucerna verde poate reduce glicemia si nivelul colesterolulu

Lucerna verde este o planta care provine de langa Iran si a fost descoperita de catre arabi. Ei au numit planta “mama tuturor plantelor”, dar a fost de asemenea cunoscuta ca “regina de furaje”. Numeroase povestiri despre lucerna verde poate influenta o persoana pozitiv sau negativ cu privire la aceasta planta. Lucerna verde este de asemenea cunoscuta pentru a avea o calitate de a face oamenii mai rezistenti la boli, in afara de aceasta actioneaza ca un stimulator de apetit.

Lucerna verde este o planta cu o versatilitate mare, datorita numarului mare de nutriente continute. Aceasta contine toate vitaminele cunoscute, are un continut mare de clorofila si un grup echilibrat de minerale, inclusiv calciu, magneziu, fosfor si potasiu. Frunzele contin, de asemenea, opt aminoacizi esentiali. Continutul ridicat de proteine si vitamine, face lucerna verde o sursa buna nutritiva pentru om. In istorie, lucerna verde a fost folosita pentru a trata mai multe conditii, cum ar fi un stomac deranjat, artrita, probleme ale vezicii urinare si rinichilor, furuncule sau o menstruatie neregulata.

Concentratia mare de vitamina K gasita in lucerna verde are efecte benefice asupra mai multor forme de boli hemolitice. Lucerna verde, ca planta, are proprietati antibacteriene si antitumorale. In medicina populara, aceasta a fost folosita ca un tonic si un aperitiv. Probabil cea mai comuna utilizare moderna ale lucernei vezi este tratamentul artritei, dar desi aveti la dispozitie numeroare rapoarte clinice si anecdotice, nici o cercetare stiintifica nu a fost facuta pentru eficienta acesteia.

Lucerna verde, ca planta, a fost folosita in istoric pentru a trata disconfortul gastric. Indienii din America de Nord o foloseau pentru coagularea sangelui si inchiderea ranilor.

Astazi, lucerna verde este folosita mai ales pentru a combate colesterolul ridicat si pentru a atenua simptomele legate de menopauza.

Lucerna verde mai este folosita si sub forma de ceai, dar este folosita si ca medicament. Ceaiul din frunze de lucerna verde proaspete a fost utilizat in mod traditional pentru a promova pofta de mancare, cresterea in greutate si oprirea sangerarii. Este, de asemenea, folosita pentru a ajuta la asimilarea de proteine, fier, calciu si alte minerale. Aceasta poate ajuta la construirea si revitalizarea organismului.

Multi oameni pot beneficia de suplementul de lucerna, dar unul ar trebui sa consulte un farmacist inainte de a o utiliza. Lucerna verde nu este o planta si un nutrient esential, prin urmare poate avea si efecte negative.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo