Posteado por:
admin
Administrador



Beneficiille fulgilor de ovaz in dieta

Fulgii de ovaz ofera organismului nostru o cantitate suficienta de vitamine, minerale si antioxidanti pentru care corpul nostru are nevoie sa functioneze corect. De asemenea este un rezervor mare de complecsi, proteine si fier. Un alt mare lucru cu dieta de fulgi de ovaz este ca va ajuta sa pierdeti in greutate si lupta cu anumite tipuri de cancer datorita nutrientilor si fibrelor sale. Daca urmati riguros o dieta de 30 de zile care include trei mese de ovaz pe zi si o gustare cu un continut de grasimi scazut, veti fi cu siguranta pe drumul cel bun in pierderea in greutate de la 1kg la 2,5 kg pe staptamana cu ajutorul dietei cu fulgi de ovaz.

Lucuri necesare:

Lapte degresat fara grasimi, fructe proaspete, apa, legume, fulgi de ovaz, batoane din fulgi de ovaz, gustari (12g de cereale integrale), un pix si o agenda.

Pasul 1

Pentru primele 7 zile din dieta ar trebuie sa mananci doar fulgi de ovaz. Fiecare masa ar trebuie sa includa doar 1/2 cana de fulgi de ovaz. In aceasta faza initiala evita fulgii de ovaz gata pregatiti. Nu mancati gustari prelucrate sau batoane din ovaz in timpul primelor 7 zile de dieta. In cazul in care este necesar sa beti lapte cu fulgi de ovaz, nu bea mai mult de o ceasca, mai ales sa nu aiba grasime sau sa fie lapte batut. Verificati daca consumul de calorii pe zi este intre 900 si 1200. Scrie ce fel de alimente ai consumat intr-o agenda.

Pasul 2

Planul de dieta ar trebui ca in ultimele 30 de zile sa se consume trei mese pe zi, inclusiv cel putin 1/2 cana de fulgi de ovaz verde pregatit. Poti consuma fulgi de ovaz acum dar ai grija ca, capacitatea de grasimi si zahar sa fie sub 60% din valoarea totala a mesei. Asigurati-va ca pastrati fiecare portie sub 300 calorii. Aportul de calorii ar trebuie sa fie intre 1000 si 1300 calorii/zi.

Pasul 3

Incepeti cu antrenamente zilnice de cel putin 30 minute pe zi, de 3/5 ori pe saptamana. In plus, este foarte important sa beti 8 pahare de apa pe zi si sa notati ceea ce mancati si cat de mult ati lucrati, intr-o agenda.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo