Posteado por:
enrique00a
Novato



O baterie vgp bps22, pentru laptop Sony

O baterie vgp bps22 este compatibila cu un laptop Sony, este un acumulator rezistent. Iata cateva specificatii despre acest model, care te vor ajuta sa o ingrijesti si sa ii prelungesti durata de viata.

O astfel de baterie vgp bps22 Sony este fabricata din celule Li-ion, care au invelis de aluminiu, ceea ce le face mai performante decat alte modele de acumulatori.

Bateriile vgp bps22 respecta toate standardele de calitate

Bateriile vgp bps22 respecta cele mai exigente standarde de calitate la nivel international. Acestea nu sunt scoase la vanzare decat dupa ce sunt foarte bine testate si s-a constatat ca respecta toate standardele de calitate. Bateria este de culoare neagra, deci trebuie sa tii cont si de acest aspect cand o cumperi. De asemenea, aceasta baterie vgp bps22 cantareste 0,3 kg, fiind un model foarte usor.
Bateriile de laptop pot fi achizitionate online sau pot fi cumparate de la un magazin unde se vand produse electronice si electrotehnice.

Sfaturi utile, sa alegi bateria

Cand cumperi o astfel de baterie, trebuie sa te uiti dupa marca laptopului, sa fii sigur ca se potriveste perfect cu ceea ce cauti tu. Ai grija sa citesti ceea ce scrie pe eticheta bateriei, cai afli date importante despre serie.

Ca sa prelungesti viata bateriei, ai grija sa faci o serie de descarcare si de incarcare complete o data pe luna, spun specialistii. Acest lucru ii creste performantele.

Daca nu folosesti laptopul pentru un timp mai lung este bine sa il tii intr-un loc uscat, unde sa nu fie umezeala. Astfel, vei proteja bateria vgp bps22. Timpul de functionare al unei noi baterii este greu de aflat, dar cu cat vei avea mai multa grija de ea, cu atat te va tine mai mult.

Ai grija sa activezi modul save power cand pornesti laptopul, este un mod de economisire eficienta a energiei. Utilizarea ecranului la luminozitate redusa este, de asemenea, o buna masura pe care poti sa o iei.

Nu tine modul bluetooth pornit, pentru ca se pierde din capacitatea de viata a bateriei. Sunt cateva sfaturi utile, pe care ar fi indicat sa le aplici.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo