Posteado por:
enrique00a
Novato



Carligul de remorcare Golf 6 Variant s-a defectat

Din pacate, s-a stricat carligul de remorcare Golf 6 Variant in urma unui mic accident pe care l-am avut zilele acestea.

Unde pot gasi un carlig de remorcare Golf 6 Variant second hand?

In urma accidentului am ramas fara acest carlig de remorcare Golf 6 Variant, de aceea trebuie sa imi cumpar altul. Nu prea as vrea sa cumpar unul second hand, dar ma pot adapta si acestei variante.

Am nevoie de informatii, unde as putea sa le gasesc, atat pe cele noi, cat si pe cele mai vechi. In afara de site-urile de profil, pe care se pun anunturi de vanzare a diferitelor componente si piese auto, nu prea mai stiu de unde sa fac achizitia unui astfel de carlig de remorcare pentru autoturismul Golf 6 Variant.

Poate ca ar fi bine sa cumpar unul de la un service auto, ma gandesc ca si aici se vand astfel de piese auto la mana a doua. De asemenea, o sa caut cat mai multe site-uri pe internet ca sa gasesc un astfel de carlig nou.

Pretul carligului de remorcare, peste 250 de lei

Cum imi trebuie cat mai repede carligul de remorcare Golf 6 Variant trebuie sa reusesc sa il cumpar cu orice pret. Daca nu as fi avut nevoie urgent de el, nu era absolute nicio graba.



Probabil o sa mai merg si la cateva targuri de masini, poate o sa am noroc si o sa gasesc acolo carligul de remorcare Golf 6 Variant de care am nevoie. La mine in oras sunt in fiecare weekend, de aceea sper sa am noroc si sa gasesc carligul.

In caz ca nu voi reusi sa il gasesc pe cel potrivit, o sa cumpar unul nou. Pretul unui astfel de carlig de remorcare Golf 6 Variant stiu ca este cuprins undeva intre 300 si 600 de lei.

In urma incidentului de zilele trecute, mai am cateva probleme la portbagaj si la o roata a masinii, insa nu este nimic grav. Asa ca este bine ca am doar putin indoite niste componente ale masinii si carligul de remorcare Golf 6 Variant, in rest toate sunt bune. Acest lucru inseamna un mare noroc pentru mine, pentru ca nu trebuie sa fac prea multe cheltuieli, nici nu aveam bani, mai ales ca asigurarea masinii este una pe care nu ma pot baza absolut deloc. Acum numai sa gasesc piesa de care am nevoie si sunt bucuros.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo