Posteado por:
enrique00a
Novato



Tastatura de laptop asus X551, un model excelent

Am un laptop Asus X551, un model deosebit, insa tastatura sa trebuie schimbata. Este un model deosebit, insa tastatura mea s-a stricat din cauza ca am lasat pisica in camera si a zgariat si a muscat din unele taste.

Tastatura de laptop, distrusa de pisica

Pentru ca pisica mi-a distrus, practic, tastatura, am nevoie de una noua. As vrea sa am timp sa merg prin magazine, sa caut acolo, insa nu este posibil. De aceea, o sa aleg varianta de a cumpara tastatura Asus X551 online, ceea ce este ideal pentru mine.

Tastatura veche avea un aspect deosebit si era foarte usor de folosit, ceea ce voi regasi si la cea noua, ca doar este vorba despre acelasi model.
In momentul in care tastez cu la laptopul meui Asus X551 totul se face foarte usor, tastele parca merg singure. Este o tastatura care functioneaza perfect. Cea veche chiar nu mi-a facut niciodata probleme, arata si mergea perfect, pana sa intervina pisica.
De abia astept sa cumpar tastatura cea noua, sa pot sa folosesc din nou notebook-ul, pentru ca acum lucrez pe cel de la serviciu si nu imi convine acest aspect chiar deloc.
Tastatura, oricare ar fi ea, se intretine usor, nu este greu sa o cureti in momentele in care se murdareste. Trebuie sa o stergi cu o carpa uscata, ca sa previi depunerea prafului. De asemenea, este ideal sa o cureti de impuritati cu un aspirator special.
Tastatura pe care urmeaza sa o cumpar zilele acestea vreau sa fie de culoare neagra, mi se pare culoarea cea mai potrivita pentru un asemenea obiect. O alta culoare a tastaturii chiar nu mi-ar face placere, vreau ca aceasta sa fie neagra. Mia poate fi si alba, insa consider ca un asemenea accesoriu se va murdari mai usor. Petele se vad mai bine pe o tastatura de culoare alba, de aceea este mai greu de intretinut. Astfel prefer sa imi cumpar una inchisa la culoare, ca sa scap de aceasta grija. Chiar nu vreau sa curat tastatura zi de zi.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo