Posteado por:
admin
AdministradorDe ce ai nevoie de un contabil cu experienta ?

De regula, contabilitatea unei mici societati este cu mult mai anevoioasa cu cat proprietarul ei nu este bine informat asupra conditiilor legale pentru desfasurarea activitatii sale. Acest lucru se intampla fie pentru ca nu are un contabil cu experienta, fie pt apeleaza la o societate mare de contabilitate in speranta ca aceasta ii va tine actele in ordine. In realitate, insa, lucrurile nu se intampla intocmai cum isi doresc iar costurile devin de cele mai multe ori exagerat de mari de aceea cei mai multi dintre acestia renunta la asemenea servicii. Aceste momente sunt extrem de prielnice pentru contabilii cu experienta si practic ies in intampinarea proprietarilor in cautare de schimbare pentru a le prelua grija evidentei contabile si a o pune la punct sau a o continua de unde a ramas.
Ce face un contabil cu experienta? Exista avantaje in a colabora cu o asemenea persoana? Este el un profesionist in materie?
In practica, acesta este omul de baza al proprietarului care administreaza o afacere mica sau medie si care se ocupa indeaproape de problemele financiar-contabile si fiscale, rezumand, aproape de fiecare data, obiectivele principale ale desfasurarii activitatii in conditii de profitabilitate. De asemenea, un contabil cu experienta gaseste intotdeauna solutii individualizate pentru optimizarea costurilor pentru ca situatiile pe care el le gestioneaza, nu necesita cunostinte complexe de management si dezvoltarea afacerilor ci de cunoasterea principiilor pe care este construita afacerea res[ectiva. Un contabil cu experienta stie cum sa aplice normele contabile si fiscale in favoarea proprietarului, tinandu-l, totodata, departe de fisc dar respectand mereu reglementarile legale in vigoare. De ce poate sa faca toate aceste lucruri? Simplu. Pentru ca are timp ca sa si-l dedice afacerii fiecarui propirtar de afacere.
Un contabil cu experienta este intotdeauna aproape de proprietar fiind prietenos cu acesta si tratandu-l cu respectsi incredere pentru activitatea pe care o realizeaza. Un contabil cu experienta este extrem de flexibil, are principii si crede in valorile sale.
Indiferent de forma sau de domeniul principal de activitate al firmei administrata de proprietar, serviciile specializate ale unui contabil cu experienta sau al unei societati mici de contabilitate, va asigura o serie de avantaje demne de luat in seama. Consistenta acestor avantaje se vor reflecta in timpul pe care il veti avea la dispozitie pentru a va concentra intreaga atentie asupra tuturor obiectivelor d-voastra.
Contab Serv Srl, este o firma de contabilitate din Slatina cu experienta.
Va asteptam sa ne contactati pentru a ne cunoaste si a gasi impreuna cea mai buna solutie contabila si fiscala pentru afacerea Dvs.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo