Posteado por:
enrique00a
NovatoCadouri Corporate Craciun pentru angajatii tai

Perioada sarbatorilor de iarna se apropie incet, dar sigur, iar planificarea atenta a evenimentelor de sfarsit de an trebuie facuta din timp. Una dintre cele mai importante pregatiri vizeaza cadourile pentru angajati, clienti si colaboratori. Din fericire, ai la dispozitie o multitudine de idei din care le poti selecta pe cele mai potrivite! Iata, asadar, cateva sugestii de cadouri corporate pentru Craciun 2014!

Varietatea de cadouri corporate, deci dedicate companiilor cu ocazia Craciunului din care poti alege iti permite sa fii creativ si original, fara ca asta sa insemne un efort colosal din partea ta. De multe ori, poti lasa aceasta munca pe seama firmelor specializate in cadouri corporate, tu oferind doar cateva idei orientative.

Cadouri Corporate Craciun: Cosuri cadou

Poate cele mai de efect sunt cosuletele frumos decorate si aranjate de cadouri, gratie varietatii lor. In general, vei gasi o oferta bogata de cosuri cadou cu produse precum sticle de bautura fina, dulciuri si accesorii diverse (inclusiv ornamente de Craciun, pictate manual!), de dimensiuni diferite, astfel incat tu sa poti selecta combinatiile pe care le preferi.

Cadouri Corporate Craciun: Seturi de produse de ingrijire

Si aceasta ar putea fi o idee inspirata, fiind si una care abunda in variante. Partea cea mai buna este ca nu trebuie sa selectezi fiecare produs in parte - desi ai si aceasta optiune la indemana -, ci poti cumpara seturile de-a gata, frumos ambalate, disponibile atat pentru femei, cat si pentru barbati.
Lotiuni diverse, parfumuri, creme de corp etc. - toate acestea, daca sunt de buna calitate, pot intra fara probleme in alcatuirea unui cadou corporate reusit in perioada sarbatorilor de iarna.

Idei si surprize la firme pentru Sarbatorile de iarna si de cadouri corporate de Craciun: Tichete cadou

In pana de idei? Ei bine, tichetele cadou sunt o gaselnita practica - in definitiv, perioada sarbatorilor de iarna presupune cheltuieli majore! La fel de bine, poti inlocui tichetele cadou cu cupoane cadou pentru cumparaturi in diverse magazine.
Surpriza va fi oricum placuta si apreciata de angajatii tai!

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo