Posteado por:
enrique00a
NovatoTerenuri pentru case de vanzare

Terenurile pentru case de vanzare se mentin la preturi destul de ridicate in capitala si in regiunile din proximitate. Chiar si asa, multi dintre cei care vor sa se mute la casa lor prefera varianta ridicarii propriei constructii, decat investitia intr-un apartament vechi sau nou intr-un bloc.

In cazul in care cauti terenuri de vanzare pe care se pot construi case, vestile sunt si bune, si rele. Partea pozitiva este ca piata imobiliara nu duce lipsa de oferte pentru terenurile scoase la vanzare in Bucuresti si localitatile limitrofe, iar partea mai putin imbucuratoare este ca trebuie sa dispui de un buget destul de consistent pentru a deveni proprietar. Iata cateva oferte noi, postate de proprietari in mediul virtual!

Terenuri pentru case de vanzare: Bucurestii Noi

In Bucurestii Noi, in sectorul 1 al capitalei, gasesti un teren de 395 mp, deschidere 16 m, liber de constructii, cu posibilitate de extindere a suprafetei la 790 mp cu o deschidere de 32 m, la pretul de 114.900 de euro, usor negociabil. Terenul este intravilan, cu cadastru si intabulare, situat langa strazi asfaltate.

Terenuri pentru case de vanzare: Bulevardul 1 Decembrie 1918

In sectorul 3 al Bucurestiului, zona 1 Decembrie 1918 (Nicolae Grigorescu), gasesti un teren cu suprafata de 484 mp, pe care se poate construi un imobil cu regim de inaltime D+P+2+M. Frontul stradal este de 15 m si exista si acces la utilitati (apa, canalizare, gaz si curent). Pretul este de 150.000 de euro (284 de euro pe metrul patrat).

Terenuri pentru case de vanzare: Clinceni

Daca vrei sa iei in calcul si terenurile din localitatile de langa Bucuresti, accesibilitatea pretului creste substantial. In Clinceni, pe strada Ciurari, gasesti terenuri de 500 mp, front stradal de 14 metri, intravilan, cadastru,intabulare,actele la zi, toate utilitatile gaze,curent,canalizare si asfalt. Pretul este de 13 euro pe metrul patrat (6500 de euro).

Pot fi vazute in aceste sectiuni specific din pagina de imobiliare si terenuri de vanzare din Arad, Timisoara, Bucuresti, Sibiu, sau si destinate construirii de case in Craiova, Constanta, Iasi, Cluj-Napoca si multe alte orase, localitati sau judete din toata tara.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo