Posteado por:
admin
AdministradorTu stii ce sunt microjoburile?

Te pricepi la redactarea de articole? Stii sa traduci din una sau mai multe limbi de circulatie internationala? Stii sa faci un banner sau un logo? Inseamna ca esti capabil sa oferi un microjob care iti poate aduce un venit suplimentar.

Microjoburile sunt acele sarcini mici pe care le poti duce la bun sfarsit contra unei sume mai mici sau mai mari de bani. Deja exista si la noi in tara mai multe site-uri care ii pun in contact pe toti cei care vor sa isi rotunjeasca veniturile cu ajutorul unor microjoburi si pe cei care cauta astfel de servicii. Zerodesk.ro este unul din aceste site-uri.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci pentru a incepe sa utilizezi o astfel de platforma este sa ai o adresa de email. Ar fi bine sa detii si un cont de paypal pentru ca plata sa fie facuta cat mai rapid si mai usor. Cu ajutorul unui cont de paypal nu vei fi nevoit sa dai atatea informatii in legatura cu contul sau cardul tau bancar.

Microjoburile sunt niste sarcini pe care le poti indeplini in timpul tau liber. Anuntul tau de pe Zerodesk.ro poate fi vazut de zeci, chiar sute de oameni. Cu ajutorul unui microjob vei gasi clienti pentru ceea ce stii sa faci: redactare articole, programare, tehnoredactare si lista poate continua.

Platforma online Zerodesk.ro iti permite sa postezi in mod gratuit toate serviciile oferite. Cu un singur cont gratuit ai posibilitatea sa te promovezi si sa castigi bani frumosi. Insa, pentru asta, trebuie sa tii cont de cateva sfaturi.

Competentele necesare. Pentru a te apuca de un microjob trebuie doar sa ai acces la Internet si sa te descurci cat de cat cu computerul. Trebuie sa inveti sa accepti ideile tuturor celorlalti dar si sa te obisnuiesti cu gandul cand cineva iti respinge dintr-un motiv sau altul o propunere care tie ti s-a parut interesanta. Trebuie sa inveti sa triezi proiectele in functie de prioritati. Daca vei avea mai multe proiecte de dus la bun sfarsit, trebuie sa cunosti notiunea de time management si sa o pui in aplicare.

Site-ul Zerodesk.ro iti ofera posibilitatea de a lucra independent, cand vrei si cel mai important, cand poti. Nu vei avea pe cap niciun sef care sa iti spuna in permanenta ce trebuie sa faci, sa te critice. Insa asta nu inseamna ca nu trebuie sa fii constiincios si motivat. Daca vei indeplini aceste doua conditii, recompensa va fi pe masura.

Daca vei duce la bun sfarsit un proiect iar persoana care te-a recrutat este multumita de serviciile prestate, va mai apela cu siguranta si pe viitor la serviciile tale. Asta inseamna ca vei face si mai multi bani, te vei face cunoscut, vei progresa.

In ziua de azi, un microjob este esential. Daca ai timp liber si te pricepi la munca pe calculator ar fi pacat sa nu iti promovezi abilitatile. De aceea, nu mai ezita si promoveaza-ti serviciile pe Zerodesk.ro.

0 Comentarios


Cargando comentarios espera un momento...
No tienes permisos para comentar.

Para poder comentar necesitas estar Registrado. O.. ya tienes usuario? Logueate!
Ir al cielo